Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Adoracija u Svetom Trojstvu

Vjernici će tako sve do sutra, Velikoga Petka u 7 sati, moći u tišini proživjeti ono što je i Isus proživljavao svoje posljednje noći prije muke. ‘Nakon Posljednje večere, Isus je otišao u Getsemanski vrt. Tu je proživljavao svoje zadnje trenutke, trenutke svoje boli i patnje duhovne, odnosno pripreme za muku za koju je on […]

Vjernici će tako sve do sutra, Velikoga Petka u 7 sati, moći u tišini proživjeti ono što je i Isus proživljavao svoje posljednje noći prije muke.

‘Nakon Posljednje večere, Isus je otišao u Getsemanski vrt. Tu je proživljavao svoje zadnje trenutke, trenutke svoje boli i patnje duhovne, odnosno pripreme za muku za koju je on već znao, ali je pozvao svoje apostole da idu sa njim, da dođu sa njim u vrt i da bdiju sa njim’, pojasnio je Ante Slavić iz Pastorala za brak i obitelj župe Presvetog Trojstva koji je i organizator ove prve Adoracije.

Održavat će se u lauretanskoj kapeli cijele noći. Počinje klanjanjem jednim od patera, a onda nastavljaju sami vjernici koji su svi dobrodošli.

‘Narod će biti u tišini, mogu doći sa svojim obiteljima, napose mladi da dođu u bilo koje doba, noći ili vremenu kad im to odgovara da razmatraju Bibliju, čitaju i da u tišini lauretanske kapele meditiraju i proživljavaju zadnje noći Isusove prije samoga raspeća.

Pročitajte i ovo

IMAM, DAM - DOBRO SAM

Buvljak u Eko Panu u Karlovcu