Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Županija DAJTE NAM JOŠ Podijeli

Biciklistička utrka u Karlovcu napunila kafiće i smještajne kapacitete

Da je više ovakvih događaja, grad i okolica bi živnuli

Da je dovođenje biciklističke utrke, odnosno druge etape “Tour of Croatia” u Karlovac bio pun pogodak za ovaj kraj, nema nimalo sumnje.

Prije svega, riječ je o sjajnom turističkom i marketinškom potezu koji će doprinijeti da se za Karlovac čuje i puno šire, i to ne samo zbog poplava. Kadrovi Karlovca i dijelova županije iz zraka sigurno će ostaviti bez daha mnoge zbog ljepote krajolika, pa ako i jedan gledatelj dođe kao ovdje kao turist baš zbog toga, cilj je ostvaren.

A dok se čekaju neki budući turisti, ono što se sad sigurno može reći jest da su svi smještajni kapaciteti u Karlovcu, Dugoj Resi i okolici zbog ove manifestacije bili popunjeni: što biciklistima, što službenim osobljem i svima onima koji sudjeluju u organizaciji utrke.

Svi karlovački kafići i njihove terase danas su pak bili “ful” popunjeni, a dodatan plus je i prekrasan sunčan dan, kao stvoren za utrku.

-Želja je da Karlovac sljedeće godine postane cilj utrke ovih biciklista, rekao je danas gradonačelnik Damir Mandić okupljenima, pa treba vjerovati da će grad na 4 rijeke i sljedeće godine ugostiti svjetske bicikliste. Uz Karlovac, mogli bi se uključiti i Duga Resa i okolne općine čija je okolica Bogom dana u prirodnim ljepotama, s prekrasnom Mrežnicom, ali i Dobrom.

 

Pročitajte i ovo

I NASTAVNIKE OCJENJUJU

Šestero nastavnika iz Karlovačke županije dobilo nove titule, ali i veću plaću