Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Bivša hrvatska reprezentativka Katarina Zajec nova članica Ženskog kuglačkog kluba Karlovac

Zajec ima četiri svjetske medalje, tri u juniorskoj i jednu u seniorskoj konkurenciji, ali zadnje dvije godine nije puno igrala jer se posvetila studiranju.

KARLOVAC – Bivša kadetska, juniorska i seniorska reprezentativka Hrvatske, Zagrepčanka Katarina Zajec, nova je članica Ženskog kuglačkog kluba Karlovac.

Ova 26-godišnjakinja, ponikla u klubu Zagreb-Zaboky, nekadašnjem Krašu, u Karlovac je stigla iz prvoligaša Zagreba, a u svojim vitrinama ima četiri svjetske medalje – tri juniorske i jednu seniorsku. Zadnje dvije godine nije puno igrala jer se posvetila studiranju, no u novoj sezoni odlučila je ponovo aktivirati svoju sportsku karijeru. Ženski kuglački klub Karlovac dao joj je ponudu, a ona je prihvatila jer vjeruje kako može pomoći mladoj ekipi koja je na kraju prošle sezone postala prvoligaš.

Na pitanje kakva su joj očekivanja od nove sezone, odgovara kako se nada da će uhvatiti pravu formu, a vjeruje da Karlovac može biti vrlo ugodno iznenađenje i u svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni zauzeti poziciju u sredini ljestvice.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Odbojkašice Karlovca započele pripreme; trener Zec: Ako budemo na svom maksimumu, možemo ‘pucati’ na naslov prvaka