Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Black Warriors’ preko ‘Montane’ u polufinale

U prvom susretu četvrt završnice ekipa ‘Markomatik Potpičan 98’ pobijedila je momčad ‘Texas LF’ Zagreb rezultatom 3:1. Drugi četvrtfinalni susret ponudio je malo iznenađenje, samo rezultatski, jer je ekipa ‘Black Warriors’ Zagreb bila bolji protivnik i sasvim zasluženo eliminirala jednog od nositelja, momčad Caffe bar ‘Montana’ Sesvete, sa 6:5. ‘Zloćo i prijatelji’ Jastrebarsko su nadvisili ekipu Caffe […]

U prvom susretu četvrt završnice ekipa ‘Markomatik Potpičan 98’ pobijedila je momčad ‘Texas LF’ Zagreb rezultatom 3:1.

Drugi četvrtfinalni susret ponudio je malo iznenađenje, samo rezultatski, jer je ekipa ‘Black Warriors’ Zagreb bila bolji protivnik i sasvim zasluženo eliminirala jednog od nositelja, momčad Caffe bar ‘Montana’ Sesvete, sa 6:5.

‘Zloćo i prijatelji’ Jastrebarsko su nadvisili ekipu Caffe bara ‘Rakovac’ sa 4:1, dok je branitelj naslova, ‘Tin’ Zadar, s uvjerljivih 7:0 nadigrao ugodno iznenađenje ovogodišnjeg turnira, ekipu Bistro Pizzeria ‘Chiquita’.

U sutrašnjem polufinalu tako će se sastati ‘Tin’ Zadar – ‘Black Warriors’ Zagreb i ‘Zloćo i prijatelji’ Jastrebarsko – ‘Markomatik Potpičan 98’. Poraženi će nakon toga zaigrati u susretu za 3. mjesto, dok će pobjednici u posljednjem sutrašnjem susretu odlučiti o pobjedniku ovogodišnjeg turnira.

Pročitajte i ovo

IMAM, DAM - DOBRO SAM

Buvljak u Eko Panu u Karlovcu