Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Crna kronika KAD TI PUKNE FILM Podijeli

Dva tjedna čekao da vlasnik makne svoj auto s njegove zemlje: Zapalit ću ga! Policija tad žurno našla vlasnika

Nakon što mu nisu pomogli na policiji i u komunalnom redarstvu, Čunović je odlučio stvar uzeti u svoje ruke

Više od dva tjedna čekao je Dugorešanin Ivan Čunović da nepoznati vlasnik makne svoj automobil s njegovog parkinga, a kad mu nisu mogli pomoći policija i komunalni redar, odlučio ga je zapaliti i javiti to Radio Mrežnici.

Scenarij u kojem gori automobil ostat će, srećom, samo scenarij, no današnja priča iz Duge Rese najbolji je prilog tvrdnji o “pucanju filma”, ali i onoj “dođe  mi da sve zapalim”.

– Ovaj automobil tu stoji već 18 dana. Ne znam čiji je. Zvao sam komunalno redarstvo i rekli su mi da ne mogu ništa jer je zemljište moje, bio sam na policiji još u prošli petak i ništa. Samo su mi rekli da je prodan drugom vlasniku, a taj valjda trećem i da ga ne mogu naći. Jutros sam bio opet na policiji, na porti, rekao sve policajcu da uzimam stvar u svoje ruke, auto je tu napušten, stoji, a meni smeta jer mi na parkiralištu ne može stati kamion s prikolicom za gablec, kaže Čunović koji samo malo dalje ima svoj ugostiteljski objekt.

Nakon što je dobio odgovore koji mu nisu pomogli riješiti problem, a još manje makli auto, Čunović je zvao Radio Mrežnicu.

Sa sobom je imao omanji kanistar pa objasnio da je u motor vozila ulio benzin, a u džepu je imao i šibice koje je pokazao. – Ne bih ništa rekao da mi je čovjek rekao da će tu parkirati i zamolio me, ili da mu stoji dok mu treba. Ovako parkirati na nečije i otići, i da mi nitko ne može pomoći je strašno, dodaje. Zna što se može dogoditi i da može dobiti kaznenu prijavu, , ali “pukao mu je film”.

Ipak, policija ga je shvatila ozbiljno. Dvije ophodnje i ekipa krima stigli su vrlo brzo, a ispostavilo se da su i vrlo brzo ipak došli do novog vlasnika vozila koji je još brže poslao ključ. Riječ je o Dugorešaninu, a zašto ga je tu ostavio – nije poznato. No poznato je da je ovakvih “ostavljanja” automobila sve više, osobito pred ugostiteljskim objektima. Samo je pitanje koliko je dug čiji “fitilj” kod čekanja vlasnika da dođe po vozilo.

Kako bilo, automobil će se maknuti, s Čunovićem će razgovor obaviti i policija, a hoće li usput dobiti prijavu zbog malo benzina u motoru, još nije poznato.  Vlasnik vozila proći će “lišo”.

Pročitajte i ovo

DRUGA STRANA PRIČE

Majka “nasilnika” iz MIOŠ-a: Trebao se maknuti, ali nasilan nije. Počelo je bacanjem čipsa, 20 učenika je sve vidjelo