Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac ZABAVA KAO NEKAD Podijeli

DVD Hrnetić Novaki retro zabavom proslavljaju Dan državnosti, 685 godina župe, 160 godina škole i 110 godina DVD-a

Program je dio KAkvart projekta “Bogu na slavu, Domovini na čast”

Ovogodišnja, treća vatrogasna zabava DVD-a Hrnetić – Novaki u Karlovcu “Retro – kao 90-ih” posvećena je Danu državnosti Republike Hrvatske  te trima velikim jubilejima ove karlovačke gradske četvrti.

Slave se 685. godišnjica hrnetićke župe Sv. Martin, 160. godišnjica područne škole Hrnetić te 110. godišnjica DVD-a Hrnetić – Novaki, u ponedjeljak 24. lipnja.

– Od 19 sati kreće javna vatrogasna vježba DVD-a Hrnetić Novaki s prijateljskim društvimia iz grada Karlovca te od 20 sati retro zabava. Svi željni dobre zabave su dobrodošli. Tombola je svaka dobitna, a muzika će svirati bez pauze. Imamo dva benda, Black&White za rock štih i Tamburaški sastav Boemi za malo tamburaškog štiha, najavio je danas predsjednik društva Ivan Čačković.

Vatrogasna vježba održat će se na novoobnovljenom mostu preko Kupe u Hrnetiću. Prema scenariju, vatrogasci će uvježbavati spašavanje osobe koja je pala s mosta u rijeku.

Vježba i vatrogasna zabava u Hrnetić  – Novakima dio je projekta  “Bogu na slavu, Domovini na čast” financiranom iz gradskog KAkvart programa, koji se u Gradskoj četvrti Drežnik – Hrnetić provodi nizom događanja tijekom cijele ove godine.

Pročitajte i ovo

OB KARLOVAC

Darovi i gosti na Dječjem odjelu bolnice uvijek su dobrodošli, trenutno se liječi sedam mališana, a razveselio ih sv. Nikola