Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Glas naroda

"Razmišlja li netko od odgovornih u županijskim odnosno gradskim cestama da sistematsko krpanje cesta nije dobro rješenje jer svaka od tih zakrpa je viša od same ceste i proizvodi efekt ležećeg policajca te neminovno radi štetu na automobilima? Trenutno po karlovačkim cestama imamo tisuće zakrpa umjesto da se kompletno mijenjao dio po dio asfalta. Zbog čestih izlazaka mehanizacije takvo krpanje nipošto nije niti jeftinije a i stalno ometa i ugrožava sigurnost prometa."

NLone, Karlovac

"Pamet, što je to? Kada netko potpiše" Duga Resa u srcu" a sa ovim stanjem u gradu od uređenja grada, privlačenja investitora, uhljebljivanja stranačkih drugova tzv. mrtvog grada ja se stvarno pitam gdje ja živim i kojim mi očima gledamo situaciju. A što se tiče problema klizišta ja vjerujem da svi znamo tko je odgovoran samo neki to ne žele znati i priznati svoju odgovornost."

Misko mali, Ulica kod NTL-a

"Misko mali, Inzl vidim da stalno nešto "pametno" komentiraš pa bi bilo dobro da se i raspitaš prije nego nešto napišeš i objaviš. Npr. znaš li tko je odgovoran za sanaciju klizišta u Dugoj Resi?? Šta misliš da li je grad D.Resa ili možda Hrvatske ceste ili možda netko sasvim 10-ti? Ajde reci šta misliš, to voliš..."

gogapahanic, Duga Resa u srcu