Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Glas naroda

"Zanima me otkud Čistoći pravo da odredi kolika meni kanta treba. U mom kućanstvu živi dvoje odraslih i jedno dijete. Kantu od 120 litara vec pola godine nismo imali punu prilikom odvoza. Naravno da ću zahtjevati manju kantu od 80 litara jer mi veća ne treba. Oni su si zamislili da samo samci ili dvoje starijih treba manju kantu. Po ovome njihovom se radi o diskriminaciji prema braćnom statusu i dobi. I da, u jednom članku je napisano da će kažnjavati one koji pale smeće pa makar i u svrhu "grijanja". Pa tko mi može zabraniti da karton koristim za potpalu. Nakon ovakvog poskupljenja očekujem da će šume biti pune smeća. Zar da ja papir i karton dam njima a znam da se to može odvesti na otkup?!"

Tomica, Duga Resa

"Predlažem policiji postavljanje kamere na skretanju iz Kranjčevičeve lijevo u Konzum i iz Konzuma lijevo u Kranjčevićevu jer unatoč znakovima svako drugo vozilo skreče nepropisno. Uz to šta krše propise stvaraju i nepotrebnu guzvu ponekad je kolona do rotora."

Stari, Karlovac

"Molimo komunalne službe da iako je došao snijeg ne zasipavaju ceste šljunkom. Zimske gume su obvezne tako da šljunak koji nam uništava aute nije potreban. U niti jednoj EU zemlji to više nije praksa."

NLone, Duga Resa

"Ono...kad gradski vijećnik pozicije iz auta u prolazu građanima pokazuje srednji prst jako negativno odjekuje na većinu u gradu koja svim snagama radi na tome da svojim sugrađanima stvori uvjete za kvalitetniji život. Ali ne čudi kad tog vijećnika utjelovljuje lik samozvanog vodošlosara koji ne zna kako izgleda protočni bojler a obiteljski posao je srozao na rub propasti, te je za njegova kak ti dužništva nestajala lova u sportskim klubovima itd..itd..itd.. Vjerujem da ovakvi primjeri nisu barijera da naše malo misto svakodnevno napreduje no nije lijepo ni za vidjeti ovakve primjere...."

NPkzbj, Periferija

"Danima nitko ništa ne piše na RM. Dakle, građani DR su potpuno izgubili nadu da njihova riječ više išta ikome znači...godinama su pisali na RM, bili su to uglavnom konstruktivni i dobronamjerni glasovi koje nažalost nitko nije slušao, niti se na njih obazirao...ova činjenica da su građani DR potpuno zašutjeli i da javno nisu više u stanju ni riječ progovoriti je najtragičnije stanje koje se moglo dogoditi jednoj sredini..."

predrag, Predrag Karlovac

"Ajde molim vas recite mi da nije istina da je Grad DR kupio za 43.000 kuna doslovce DRAGU u Sunčanom naselju koja služi za seoski nogomet, pa još doplatio 2000 kuna gradskog novca za potrošenu vodu SVE dok istovremeno izgrađeno nogometno igralište na THM služi za deponij soli i pijeska a igralište dječjeg vrtića je sačinjeno od odbačenih automobilskih guma i cijevi za kanalizaciju. Tko je tu lud? Pa kao da netko ove ljude namjerno jede u zdrav mozak."

Stjepan, dr

"Prema najnovijem Eurostatovom izvještaju u Europi najveća smrtnost od raka upravo je u Hrvatskoj. U isto vrijeme po broju krovova i dalje prekrivenih kanceregenim azbestnim pločama također pri samom smo vrhu. Zar nitko ne može povući korelaciju između te dvije stvari? Pri tome neke stvari kao npr. činjenica da je azbestom prekrivena i zgrada koja se nalazi neposredno uz OŠ Vladimir Nazor u Dugoj Resi posebno bodu oči. Zar zaista stotine djece moraju svakog dana udisati azbestnu prašinu? Inače spomenuta zgrada čuvena je i po fasadi; još nikada nikome nigdje na svijetu nije palo na pamet obnoviti fasadu na tri strane zgrade, i to svima osim one koja gleda na glavnu gradsku prometnicu(!?), dakle jedine koja bi baš MORALA biti uređena. To je zaista raritet u modernom urbanizmu a bilo bi o istom interesantno čuti komentar dugoreškog pročelnika za prostorno uređenje."

NLone, Duga Resa

"Viloviću vrati se, imao si pravo za sve."

Stjepan, DMP

"Danas ne radi semofor u centru Duge Rese i vidi vraga sve funkcionira normalno, ni traga nekakvim gužvama ili kolonama automobila šta je uobičajeno kad semafor radi. Sa trenutnom frekvencijom prometa taj semafor je zaista nepotreban."

NLone, Duga Resa

"Sva bešćutnost trome birokracije se ogledala dana 6.9. od 9.00 do 10.25. sati u Karlovcu, Dubovac, Herte Turze. Naime, navedenog dana je malčar tvrtke Zelenilo uredno pokosio livadu koja je u njihovoj ingerenciji, ali opet nije niti milimetra ušao na obližnju livadu gdje se nalazi nasad ambrozije i koju stanari kose cijelu godinu. To im je posao od cc-a 10 minuta jer tu nema 20 m2 površine. Znamo da je to privatno vlasništvo, ali pokosite i pošaljite račun čovjeku u Split. Napominjem po tko zna koji put da u obližnjim stambenim jedinicama ima puno alergičara i da tih potrošenih 18 kuna za gorivo neće oštetiti proračun Zelenila ni grada. Da li ćete početi kositi tu livadicu, ili ćemo opet sami to rješavati?? Kada budu neki izbori davati ćete opet obećanja. Izgradite na mjestu temelja igralište, zatrpajte rupu, ima bezbroj ideja što možete tamo napraviti da kvart lijepo izgleda. Pohvaljujemo izgradnju ceste, još samo da riješite taj komad zemlje i svima će biti lijepo."

ambrozija, karlovac

1 2 3 11