Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Karlovac NEŠTO RANIJE NEGO INAČE Podijeli

Gradska toplana sutra počinje s grijanjem. Prvi na redu vrtići, škole, domovi zdravlja i domovi za starije

Nakon prioritetnih korisnika i ostali će dobiti grijanje

Gradska toplana Karlovac danas u popodnevnim satima pokreće postrojenje te će prvi korisnici sutra početi primati toplinsku energiju preko centralnog toplinskog sustava.

Radi se o prioritetnim korisnicima  –  dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe. Tek nakon njih grijanje počinje i u stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

-Ovim putem pozivamo predstavnike stanara da osiguraju nesmetan pristup svojim toplinskim podstanicama za djelatnike Gradske toplane, kako bi njihove zgrade počele primati toplinsku energiju iz gradskog centralnog toplinskog sustava. Također apeliramo i na krajnje kupce koji još uvijek izvode radove na unutarnjim instalacijama da ih što prije završe te po završetku obavijeste Gradsku toplanu kako bismo u svim zgradama mogli što prije uključiti grijanje, pozivaju iz Gradske toplane.

I ove grijaće sezone Gradska toplana će omogućiti svojim korisnicima posebnu regulaciju isporuke toplinske energije u slučaju najavljenih izrazito niskih vanjskih temperatura te za Božićne i novogodišnje blagdane.

– Time ćemo građanima pružiti još bolju uslugu. Temeljem upita naših korisnika razmatramo i produljeno grijanje navečer i raniji početak grijanja ujutro, kao i reducirano noćno grijanje, o čemu ćemo pravodobno obavijestiti građane, kažu u toplani dodajući da s grijanjem počinju ranije, dok su stabilni vremenski uvjeti, kako bi lakše otklanjali moguće probleme.

Pročitajte i ovo

PRIVREMENO

Uklonjen križ na Vojnom groblju zbog opasnosti od urušavanja