Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život REKREACIJA Podijeli

Hrvatska udruga ljubitelja skijanja osnovala podružnice u Karlovcu i Jastrebarskom

Cilj joj je promoviranje skijanja i snowboardanja kao oblika rekreacije i zdravog života.

Hrvatska udruga ljubitelja skijanja, koja okuplja ljubitelje snježnih sportova, osnovala je podružnice u Karlovcu i Jastrebarskom.

Udruga je osnovana od strane skupine entuzijasta s ciljem promoviranja skijanja i snowboardanja kao oblika rekreacije i zdravog života, ostvarivanja popusta na skijašku i snowboard opremu, servise, skijaške karte i svega ostalog što će pomoći u poboljšavanju dostupnosti ovih sportova rekreativcima. U bližoj budućnosti želja im je omogućiti što većem broju djece i odraslih obuku iz skijanja i snowboardanja na zajedničkim izletima i putovanjima. Na taj način žele još više potaknuti i promovirati ovakav aktivni oblik odmora i druženja, posebno u obiteljima i kod mladih, koji je danas izuzetno bitan za razvoj djece i održavanje zdravlja odraslih.

HULJS ima podružnice diljem zapadne Hrvatske, od Istre i Kvarnera do Zagreba, Krapine, Varaždina, Koprivnice i Međimurja, a od sada će se na njihove izlete moži kretati i iz Karlovca i Jastrebarskog.

Članom udruge može postati svaki ljubitelj snježnih sportova, a više informacija možete dobiti na https://www.huljs.hr/ ili od voditelja podružnice Gorana Šojata na 098 232-482.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

POTRAGA ZA RADNICIMA

Češka “Škoda” traži radnike pa stižu i u Karlovac: Nude tisuću eura plaće uz stan i prijevoz te pomoć kod češkog