Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Županija VOJSKA POMAŽE Podijeli

Hrvatska vojska pomaže: U Saborskom danas čistili prometnice

Uz Saborsko, vojska je u Gorskom kotaru i Lici

Pripadnici Hrvatske kopnene vojske Oružanih snaga RH angažirani su danas na nekoliko lokacija u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posljedica snježnog nevremena.

Tako je od jutarnjih sati na području Delnica u čišćenju javnih površina, prometnica, prilaza i odvoženju snijega angažirano ukupno 87 pripadnika sa sedam radna stroja i to jednom kombinirkom, tri utovarivača, dva samoistovarivača i jednom ralicom.

Na području Saborskog u čišćenju prometnica angažirana su dva pripadnika s jednim utovarivačem, a u Gračacu na aktivnostima čišćenja prometnica i dostavljanja sijena za stoku u okolna sela angažirano je 11 pripadnika sa šest radnih strojeva i to s dvije kombinirke, tri samoistovarivača i jednim utovarivačem te jednim motornim saonicama.Također, pripadnici OS RH angažirani su na izviđanju alternativnih puteva od farme Deringaj do mjesta Omsica te s pet pripadnika OS RH i jednim utovarivačem i jednom kombinirkom kod Donjeg i Gorneg Lapca. Na području Lovinca nastavlja se angažman šest pripadnika OS RH s jednim utovarivačem.

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Nezaposlenost tri mjeseca u padu. Krajem svibnja bez posla 3.132 osobe