Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac JOGA DANI Podijeli

I Karlovac slavi Međunarodni dan joge

Od ponedjeljka do četvrtka besplatni termini za vježbanje joge, u srijedu joga u domu umirovljenika

Pod pokroviteljstvom Indijske ambasade od danas do 14. lipnja traje program otvorenih vrata koji je dio obilježavanja Međunarodnog dana joge, a u Karlovcu i Jaski bit će obilježeni besplatnim satovima joge. 

– U terminima od 18 i 20 od ponedjeljka do četvrtka u Karlovačkom centru “Joga u svakodnevnom životu”, Obala V. Mažuranića 1/2 i u utorak i petak u centru u Jastrebarskom, Tome Mikleušića 4, od 19 sati svi koji žele ,mogu doći na besplatne satove joge koje će voditi naši instruktori i koji će biti koncipirani tako da i oni koji nisu nikad vježbali mogu sudjelovati u programu. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i iskoriste ove dane da se upoznaju sa blagodatima vježbanja asana tehnikom disanja i opuštanja kroz meditaciju, poziva predsjednik društva Ljubomir Šapić.

A u srijedu 12.6. u 10 instruktorica Barica Sirbubalo voditi će vježbe koje će popratiti kraćim predavanjem za sve korisnike Doma za umirovljenike Sv. Antun u Karlovcu. U subotu u 10  biti će centralna proslava IDY na platou ispred Hotela Korana -Srakovčić uz primjerene vježbe.

Foto: www.yoga-in-daily-life.hr

Vezani članci

Pročitajte i ovo

NEĆE BITI LAKO

Na području Borlina od danas povremeni prekidi u vodoopskrbi