Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život VELIKO SRCE Podijeli

I nogometaši Lokomotive u humanitarnoj akciji za Dugorešanina Kristijana Trupkovića

Donaciju će predati uoči sutrašnje prijateljske utakmice s Dugom Resom 1929 na gradskom stadionu.

Humanitarnoj akciji pokrenutoj još u svibnju za Dugorešanina Kristijana Trupkovića, pridružili su se i nogometaši zagrebačke Lokomotive.

Cilj je prikupiti 45.500 kuna za kupnju polovnog automobila, ugradnju ručnih komandi, troškove registracije i osiguranja kako bi Kristijan, kojemu je već kao tromjesečnoj bebi dijagnosticirana parapareza spastica 2. stupnja i ima 90-postotno tjelesno oštećenje, mogao biti mobilan. Mobilnost za njega znači pronalazak posla u struci kuhara.

Do jučer je, doznaje Radio Mrežnica, prikupljeno 37.424 kune, a preostali iznos donirat će nogometaši zagrebačke Lokomotive koje je za ovu akciju motivirao njihov napadač Dejan Radonjić. On je dio svoje karijere proveo u ovdašnjim županijskim klubovima, a za ovu humanitarnu akciju doznao je iz medija, javio se Trupkoviću, našao s njim i onda na treningu svoje suigrače pozvao da se uključe u doniranje sredstava.

Prikupili su preostali potreban iznos za kupnju automobila i donirat će ga Trupkoviću prije početka sutrašnje prijateljske utakmice s Dugom Resom 1929 kojom će se na dugoreškom stadionu obilježiti 100 godina igranja nogometa u gradu na Mrežnici.

Iako je željeni iznos dosegnut treba znati da je humanitarna akcija za Kristijana otvorena do 12. srpnja te se do tad i dalje primaju donacije.

Više o broju na koji se primaju uplate potražite na Facebooku.

Pročitajte i ovo

DARIVANJE KRVI

Dugorešani prikupili 96 doza krvi