Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac UREĐENJE NAKON RADOVA Podijeli

U idućim danima sanacija oštećenja nastalih uređenjem Šebetićeve, Šipuševe i Vitezovićeve

Tehnički pregled triju ulica uslijed će tek nakon sanacije

Šipuševa, Vitezovićeva i Šebetićeva ulica još nisu službeno otvorene jer nije obavljen tehnički pregled. Iako promet dvjema ulicama Šipuševom i Vitezovićevom ide, dok je Šebetićeva postala pješačka, ostala su oštećenja nastala tijekom radova.

Na oštećenja su stanari ovih ulica upozorili upravo preko Radio Mrežnice tužeći se na štete na fasadama zgrada, ali i na bitno snižene stepenice i ulaze u zgradu koje su ostale “zijevati” nakon radova. Stoga je sanacija nužna, a tehnički pregled uslijedit će nakon što izvođač radova otkloni sva nastala oštećenja, doznaje Radio Mrežnica. Dogradonačelnik Ivan Mrzljak obišao je ulice s nadzorom i izvođačem te su popravci dogovoreni.

Sanacija će koštati 49.000 kuna (bez PDV-a)

– Dogovorili smo otklanjanje tih oštećenja na zgradama nastalih uslijed uređenja tih hodnih površina. Svi ovi radovi bit će izvedeni u narednim danima, a prije tehničkog pregleda. Isto tako bit će izvedeni i radovi koje smo primjetili da treba još izvesti na javnoj rasvjeti. Imamo troškovnik koji će pokriti te radove i on, bez PDV-a, iznosi 49 tisuća kuna, kaže Mrzljak.

Nakon spomenutih radova bit će obavljen tehnički pregled.

Pročitajte i ovo

SVAKA POMOĆ DOBRO DOĐE

Grad Karlovac dodijelio 83 potpore poduzetnicima i obrtnicima i svih 1.150.000 kuna