Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac NAGRADA Podijeli

Inkasatoru nagrada za društveno odgovorno poslovanje

Nakon petogodišnjih procesa i aktivnosti stiglo priznanje za ekonomski, društveni i okolišni utjecaj

Karlovački Inaksator osvojio je nagradu za društveno odgovorne odnose sa zajednicom na 9. konferenciji o društveno odgovornom poslovanju.

Indeks DOP je nagrada Hrvatskog poslovnog savjeta i HGK. A Indeks DOP je metoda procjene društvene odgovornosti poduzeća u  Hrvatskoj.

Time je postao jedina tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi zgradarstvom i naplatom računa, a koja je osvojila ovu nagradu.

– Jedina smo tvrtka koja se bavi obradom i naplatom objedinjenih troškova stanovanja i jedina tvrtka upravitelj koja je nagrađena od komunalnih tvrtki u Republici Hrvatskoj u ovih devet godina, rekao je danas novinarima direktor tvrtke Nikola Rogoz.

Metode u poslovanju Inkasatora mogu primjeniti i ostale gradske tvrtke

Inkasator je osvojio 509 od ukupno 595 mogućih bodova. Osim financijskog i transparentnog poslovanja, Inkasator je svojim poslovnim odlukama pozitivno utjecao na gospodarstvo, okoliš i društvo, odgovorno se odnosi prema zaposlenicima, ali i zajednici.

Putem Inkasatora i modela koje je uveo u svoje poslovanje trebale bi krenuti i ostale gradske tvrtke, smatra gradonačelnik Damir Mandić.

– Posebno mi je važno i to ćemo sigurno nastaviti razvijati zajedno s gradskom upravom, je sustav koji je Inkasator razvio za rješavanje problema kod naplate. Taj međukorak razgovora s ljudima i sporazuma njima ipak omogućava da svoje račune plate u jednom razumnom roku i na njima prihvatljiv način. Mislim da je to jako važno.

Mandić je čestitao i Heinekenu Hrvatska koji je na istoj konferenciji dobio nagradu za odgovornu politiku i praksu upravljanja okolišem.

Pročitajte i ovo

BRŽE, BOLJE

U Gradu Karlovcu izdano 16 % više građevinskih dozvola