Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život BLANKA I EMILIEN Podijeli

Karlovački ljubavno-plesni par večeras u Supertalentu: Priča vrijedna filmskog scenarija

Upoznali su se u Španjolskoj, a on je za svojom dragom došao u Karlovac

Večeras počinje nova sezona popularnog TV showa Supertalent, a već u prvoj emisiji imat ćemo priliku vidjeti karlovačke snage.

Oni su Blanka i Emilien, a ljubav im se dogodila i na privatnom i poslovnom planu i ovu priču ne želite propustiti, piše Dnevnik.hr

Blanka CasaBlanka Androšević i njezin plesni, ali i ljubavni partner Emilien imaju priču vrijednu filmskog scenarija. Upoznali su se u Španjolskoj i zaljubili, a potom je Emilien, koji je vrhunski francuski slastičar pošao za ljubavi u Karlovac.
Karlovčanka Blanka plesom se bavi cijeli život, od njene četvrte godine. Prvo je krenula s ritmikom, kasnije sa standardnim plesovima, nakon toga trbušni ples i break dance, a na kraju je došla na red salsa bachata s kojom će se i predstaviti u nedjeljnoj emisiji Supertalenta.

Svog plesnog, ali i ljubavnog partnera upoznala je u Mallorci, najvećem španjolskom otoku. Emilien se tek nedavno doselio u Hrvatsku i za razliku od Blanke plesom se bavi puno kraće, oko godinu i pol dana.”Slučajno se počeo baviti plesom kad je došao u Španjolsku jer je to tamo jako aktualno”, objasnila je Blanka.

 

Na pitanje uživa li ona više u njegovim slasticama ili Emilien u plesu Blanka je s osmijehom na licu odgovorila: ”To je teško reći, ali vjerojatno ja u slasticama jer ja volim jesti slatko.”.

Priznaje kako ne vježbaju jako često jer je Emilien zainteresiran za sve druge stvari kao što su nogomet, bilijar ili ribolov i ne shvaća ples toliko ozbiljno kao ona, ali uozbiljio se jer uviđa koliko ples predstavlja Blanki u životu.

Gledajte ih večeras na Novoj Tv od 20 sati.
Sve o Supertalentu saznajte ovdje.

Pročitajte i ovo

ENERGETSKA OBNOVA

Nema više smrzavanja učenika, od jeseni OŠ Plaški energetski obnovljena