Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Podijeli

Kad se “mačke” počupaju

Što si sada misle svi ono mladi genijalci koji rasturaju na europskim i svjetskim natjecanjima iz matematike, informatike, fizike ,kemije… Bezbroj puta bili smo ponosni na te mlade ,pametne, vrijedne učenike, koji su i bez pametnih ploča i bez kurikuluma, pomeli konkurenciju iz privatnih i eminentnih državnih škola , bili u jednoj minuti dnevnika, dobili stipendiju i postali poznati, bar u svojoj ulici,tih par dana ponosa i slave. Tisuće dobrih vijesti ništa su kontra jedne takve, gdje se dvije cure mlate bez suca i konopaca, a društvene mreže “gore”,vijest je u prvim minutama Dnevnika!
Što si misle tinejđeri poput našeg Gajšaka, koji se tuku s konkurencijom na tržišu,a ne na parkiralištu ispred škole u dogovorenom “fajtu”, koji će snimiti napaljena publika i naravno, emitirati u živo, lajkati, šerati, komentirati…
Dvije splitske tuke, tuku se tako, baš za pravo, vuku za kose ruse, bacaju na tlo, grebu umjetnim noktima po naslagama pudera ljute protivnice, vrište, psuju, a vršnjaci u transu…Udri je midlkikom! Sad na parter s njom! Uguši je polugom! Sad koljenom u jajnike! Kroše! Ljevicom ! Aperkat!,Hajgkik!
Zbog čega su se te dvije splitske štripače mlatile, nije ni važno.Zbog dečka ? Nije joj lajkala profil? Srala je u inbox? Nije dala da prepiše na testu…?

Samo u Hrvatskoj – Teen fight turizam

Nas će, starce, ta digitalna balavurdija u sekundi proglasiti dnosaurima iz prošlog stoljeća, ali metode obračuna iz brončanog doba , očito su moderne i u 21. stoljeću !?
Raspisali se i mediji po svijetu. Naravno, ispljuvaše naš barbarizam i izostanak altruizma, i ostalih izama, koje oni ,dakako njeguju u svojim austrijama, švedskama, amerikama…Dobro, da nisu potegli paralelu s atentatom na Ferdinanda, kojeg su smaknuli barbari s Balkana..
Možda, ipak, možemo iz ovoga izvući nekakvu korist!? Recimo, uvedimo ” teen fight turizam”!?
Udarit’ reklamnu kampanju s ciljnom skupinom- maturanti i ostali ekskurđije. Dođite u Hrvatsku-“Mala zemlja za velike tučnjave! “Igre gladi ” ili “Igre grebanja i šamaranja ” ,tako svejedno.Instruktorice i “fight voditeljice”, s bogatim iskustvom, stoje vam na raspolaganju! Za veće grupe, dodatni popusti !
Kad se mačke počupaju, leti perje ,lete ekstenzije i megapikseli.
Srećom da nemam muške djece, pa da mi takva jedna postane snaha…