Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Podijeli

Neću pulitiku u moju butigu!

Ugodno iznenađen brojem čestitara za još jedan (suvišni) rođendan, koji se u ovim godinama više obilježava nego slavi, zahvalio sam Fejzbukišama biranim riječima:

Prije svega , hvala svima na čestitkama za rođendan ! Putem svih platformi + puse uživo , bilo vas je skoro 1000!!!? ‘Iljadu!?
Pa, kad malo bolje razmislim, Dadomire, krajnje je vrijeme za ulazak u politiku!
Ako je ,ovih dana često spominjana zastupnica Marija Puh ušla u Sabor s tristotinjak preferencijalnih glasova ,pa je pala u klopku poznatog lovca na puhove i ostalu dezorjentiranu “političku perad” M.B(63)., otprije poznatog organima gonjenja, ja sam s nogom i pol na Markovu trgu! Čak da ih pola glasa za – zna se, netko ne izađe, eto mene s 300 glasova na Markovu trgu!
I još stignem rano ujutro, obavit Male oglase…Da nitko nije na kvaru!
Vi ste moja snaga, ja ću biti vaša raga, skupa možemo i do vraga! Zajedno sve ćemo moć’ , uz Božju pomoć!! Slogan je već spreman, program piše grupa “TNT”!!
Hvala , još jedared

Komentara, po običaju svakakvih. Neki su prepoznali da je posrijedi šala mala, neki su me ozbiljno odgovarali od ćorava posla , treći davali bezrezervnu podršku!?

Ništa neočekivano, ali kad su mi se počeli javljati likovi koji bi me ,kao, rado vidjeli u svojim redovima, opet sam shvatio da moje šale uvijek netko krivo protumači !? Prisjetih se lanjske psine, kad nam istom Fejsbučnom stazom najavio da ću “postati otac”, pa su mi umalo počeli rezervirati termine za dolazak u babinje i čestitati sveudilj na prinovi!?

Radilo se , ne o trećem djetetu, već o trećoj knjizi, ‘al, kako reče Mile Kekin – kod nas se ne čita uopće, a kamoli između redaka, grebat ga….!?

Ta politička sitnež, malo bi se ogrebla o moj “lik i djelo”,a već oni imaju sve spremno, ja samo neka se učlanim, oni sazivaju presicu i dalje sve prepusti nama, bla, bla…

Počašćen pozivima, uljudno sam odbio i probao rastumačiti sve kao šalu, ali to malo teže s tim tvrdokornim mrljama ide, pa završna scena kadra ide kao u filmovima- evo posjetnice , pa ako se predomisliš ili još nečega sjetiš- nazovi!

Nije se s politikom za zaje…pa ni na rođendan!

Naslov (o)bloga ,moj je konačan odgovor.