Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Županija Podijeli

Kupa sutra preko 700 centimetara

A sutra ujutro se očekuje vodni val kada bi Kupa trebala prijeći 700 centimetara, te će biti uvedene redovne mjere obrane od poplava. Rukovoditelj obrane od poplave Karlovačke županije Borislav Vedrina se nada da do izvanrednih mjera neće doći. O stanju rijeka danas će se razgovarati i na sastanku Stožera zaštite i spašavanja grada Karlovca, […]

A sutra ujutro se očekuje vodni val kada bi Kupa trebala prijeći 700 centimetara, te će biti uvedene redovne mjere obrane od poplava. Rukovoditelj obrane od poplave Karlovačke županije Borislav Vedrina se nada da do izvanrednih mjera neće doći.

O stanju rijeka danas će se razgovarati i na sastanku Stožera zaštite i spašavanja grada Karlovca, kojeg je za 15 sati i 30 minuta sazvao karlovački gradonačelnik.
Razloga za paniku nema, potvrdio je Borislav Vedrina, rekavši da, unatoč rastu  i ostalih rijeka: Mrežnice, Korane i Dobre, do njihova izlijevanja još nigdje nije došlo.

Uz kišu, probleme je danas donio i snijeg koji pada na području Like i Gorskog Kotara. U karlovačkoj županiji snijega nema, ali već se na ovdašnjim cestama – odmorištu Vukova Gorica na A6 i u Grabovcu na D1 kamioni isključuju iz prometa.

Pročitajte i ovo

TOP GOSTI

Grabar Kitarović i Plenković u petak dolaze u Karlovac na proslavu Dana županije