Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Lažni ‘T-comovci’ ukrali novac, meso…

Kradljivci su se, naime, vlasnicima predstavili kao radnici ‘T-coma’, no umjesto popravljenog telefona, iza sebe su ostavili pust novčanik, smočnicu i ormar. – 30. svibnja četiri osobe, koje su se predstavile kao radnici ‘T-coma’, u Vojniću su iz obiteljske kuće, prilikom provjere ispravnosti telefonskog aparata, otuđili novčanik s novcem, meso i posteljinu. Materijalna šteta po […]

Kradljivci su se, naime, vlasnicima predstavili kao radnici ‘T-coma’, no umjesto popravljenog telefona, iza sebe su ostavili pust novčanik, smočnicu i ormar.
– 30. svibnja četiri osobe, koje su se predstavile kao radnici ‘T-coma’, u Vojniću su iz obiteljske kuće, prilikom provjere ispravnosti telefonskog aparata, otuđili novčanik s novcem, meso i posteljinu. Materijalna šteta po izjavi vlasnika iznosi oko 3.000 kuna – izvijestila je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić, napominjući da slijedi daljnji rad policije.

No, iz policije građane i ponovo upozoravaju da budu oprezni kad nepoznate osobe puštaju u svoj dom.
– Molimo građane da obrate pozornost na osobe koje puštaju u svoj stan ili kuću, odnosno, da im se legitimiraju na ispravan način – apelirala je Petrić.

Pročitajte i ovo

NEMA KRAJA, NEMA PRESUDE

Već 20 mjeseci čeka se presuda župniku Kutenu zbog utapanja dječaka