Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Video NOVI SINGL Podijeli

Luis Fonsi uoči koncertnog spektakla u Zagrebu predstavlja “Echame La Culpa”

Još samo pet dana dijeli nas od Fonsieve Love+Dance turneje, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, a hrvatska publika za koncert se može zagrijati uz novi singl „Échame La Culpa“ ft. Demi Lovato.

„Snimanje s Demi bilo je predivno iskustvo, a najviše me se dojmila njena želja da pjeva na španjolskom, i koliki je perfekcionist kada je u pitanju izgovor riječi. Glazbeno gledano ona je savršena, nikada nisam imao jednostavniju produkciju vokala“, rekao je Luis Fonsi o suradnji s Demi Lovato.

U prijevodu na engleski novi singl „Put The Blame On Me“ predstavljen je uoči iščekivanog koncertnog spektakla u zagrebačkoj Areni, gdje će Luis Fonsi 26. studenoga održati nastup pred hrvatskom publikom, u sklopu svoje svjetske Love+Dance turneje, koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.

Daleko najuspješniji singl 2017. godine – Fonsieva pjesma „Despacito“ osvojila je Latin Grammy nagradu u čak četiri kategorije – ‘Record of the Year’, ‘Song of the year’, ‘Best Urban Fusion / Performance’ te ‘Best Music Video Short Version’. Videospot pjesme „Despacito“ trenutno broji više od 4,3 milijarde pregleda, dok je video novog singla u četiri dana od objave skupio više od 47 milijuna pregleda.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

KRITIČNO NA GRANICI

FOTO, VIDEO: Na Maljevcu 200-tinjak migranata na silu želi u Hrvatsku, policija drži “živi zid”