Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -4C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -7C° Slunj

Podijeli

Marketing

Što možemo? Puno toga. Od strpljivog slušanja Vaših želja i zahtjeva, davanja savjeta i sugestija, do oblikovanja kvalitetnog radio spota koji će na pravi način doprijeti do uha Vaših klijenata i kupaca.Naš marketing nikad se ne zadovoljava postignutim i uvijek ide naprijed sa ciljem pružanja još bolje ponude našim klijentima – od sezonskih akcija do […]

Što možemo?

Puno toga. Od strpljivog slušanja Vaših želja i zahtjeva, davanja savjeta i sugestija, do oblikovanja kvalitetnog radio spota koji će na pravi način doprijeti do uha Vaših klijenata i kupaca.
Naš marketing nikad se ne zadovoljava postignutim i uvijek ide naprijed sa ciljem pružanja još bolje ponude našim klijentima – od sezonskih akcija do medijskih pokroviteljstava!
"TO JE TO!" – rečenica je koju najviše volimo čuti iz ustiju naših klijenata i oglašivača jer tada znamo da smo posao odradili na najbolji mogući način.
A to je jedini način koji priznajemo …

Zašto radio?

Puno je razloga za to, ali samo ćemo kratko:
– radio dopire do Vaših potencijalnih klijenata tamo gdje drugi mediji ne mogu: dok ručaju, tuširaju se, sunčaju na plaži, obavljaju kućanske poslove i ono najvažnije – u automobilu
– prosječni televizijski gledatelj provede 2 puta više vremena dnevno uz radio
– 94,5% vozača sluša radio na putu do radnog mjesta
– gotovo 60% zaposlenih osoba sluša radio na radnom mjestu
– radio je medij koji Vaše reklamne poruke donosi do zaposlenih žena bolje od ijednog drugog medija.

Dakle, kratki odgovor na pitanje zašto radio bio bi: JER DONOSI REZULTATE!!!

Zašto Radio Mrežnica?

Radio Mrežnica je već dugi niz godina najslušaniji radio na području grada Karlovca i Karlovačke županije s dnevnim dosegom od oko 78.000 slušatelja – Vaših potencijalnih klijenata!
Po posljednjem istraživanju Nezavisne agencije ‘De Facto’, gotovo svaki drugi slušatelj u karlovačkoj županiji sluša upravo našu postaju. Pokrivamo sve dobne razrede slušatelja, a čak 60% udjela u strukturi slušatelja imaju osobe između 20 i 49 godina starosti, koje su, prema procjenama marketinških stručnjaka, najbolji potrošači.

Vječna dvojba

Ne pitajte se svakog dana zašto Vaša konkurencija bolje posluje iako Vi imate bolju ponudu, bolje cijene … zapitajte se zna li netko za to što nudite!
I da badava dijelite nešto teško ćete to podijeliti ako Vaši korisnici, kupci, klijenti ne znaju za to!

A ako se ponovo uhvatite u razmišljanju "ne treba mi reklama, znaju ljudi za mene, to je samo trošenje novaca" prisjetite se, po Vašem mišljenju, "nepromišljenih trošitelja novaca" iz marketinga Coca-Cole koji godišnje troše milijune dolara na svoje reklamne kampanje iako će i najneinformiraniji Bušman u najzabačenijem dijelu afričkog kontinenta ako mu nacrtate obrise boce tog vrlo popularnog pića iskeziti zube u osmijeh i reći: "Coca-Cola"

Dakle, ili u marketingu Coca-Cole rade (piiiiiiiiiiiip) ili je vrijeme da Vi konačno okrenete 047 842-669 i stupite u kontakt sa marketingom našeg radija i pokrenete svoj biznis sa mrtve točke.
Ako Vam je lakše, pošaljite mail na marketing i garantiramo Vam brz i kvalitetan odgovor.
Ne bojte se, držat ćemo Vas kao kap vode na dlanu i ponuditi ono najbolje što možemo i znamo. Jer naši klijenti i slušatelji su naša najveća snaga i kvaliteta!!!

Vaš marketing RM-a

Download

Cjenik promidžbenih usluga

Cjenik oglašavanja na RM Portalu

Cjenik usluga oglašavanja za LOKALNE IZBORE 2017.

Cjenik oglašavanja na RM Portalu za LOKALNE IZBORE 2017.

Pročitajte i ovo

NA BLAGDAN BOGOJAVLJANJA

Tamburaški orkestar umirovljenika darovao koncert župi u Hrnetiću