Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Crna kronika BITKA ZA MOST Podijeli

Mještanima Loskunje kraj Živković Kose ukrali dio aluminijskog mosta, jedine veze sa svijetom. “Dajemo nagradu za informaciju”

Pročita li počinitelj ovaj tekst poručuju mu da bi bilo bolje da im vrati dio mosta

Navikli smo već da se krade štošta, od cigareta i sladoleda do ogrjeva, pića, goriva, novaca. No, kradljivci iz mjesta Loskunja kod Živković Kose u općini Vojnić odlučili su očito biti drugačiji.

Šalu na stranu, no u noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je –  ni više ni manje –  već jedan dio mosta! Riječ je o aluminijskom, pocinčanom mostu čiji je dio jednostavno nestao pod okriljem noći. Jedan profil mosta dužine 2,5 metra i širine 4o cm tako je “dao petama vjetra”, a ono što je najgore jest da je taj most jedini prijelaz do sela i njihov jedini put komunikacije sa svijetom.

Ono malo mještana i više je nego ogorčeno, a u potrazi za kradljivcem odlučili su se obratiti Radio Mrežnici. Za sve informacije koje bi mogle dovesti do drskog kradljivca ili više njih, spremni su dati novčanu nagradu. – Ako ovo pročita onaj tko je odnio most, savjetujemo mu da bi mu bilo bolje da vrati dio mosta, poručuju mještani i više nego odlučni doći do počinitelja.

Sve informacije možete javiti ili policiji ili Radio Mrežnici ili Milošu Brdaru na FB.

foto: Loskunja, ilustracija

 

Pročitajte i ovo

193

Za vikend vatrogasne intervencije u cijeloj županiji