Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život PRILIKA ZA DOM I RAD Podijeli

Mladi ste i bez roditelja? Poljoprivrednik iz Otočca zove: Dajem stan,hranu, posao i plaću.

Majetić poziva mlade bez roditelja da se ostvare kroz rad na imanju i osiguraju si egzistenciju i budućnost

Poljoprivrednik iz Otočca Božo Majetić odlučio se na nesvakidašnji potez. Želi na svoje imanje pozvati mlade ljude, bez roditelja, željne posla i stvaranja, dati im stan, hranu i posao, a možda i ostaviti imanje u budućnosti, kako bi tamo došli raditi.

Koliko kronično u Hrvatskoj nedostaje radnika, svima je jasno, no Majetić je okrenut prema mladim ljudima. Obratio se najprije centrima za socijalnu skrb i zamolio da ga upute na mlade ljude koji su bez roditelja ili su ih se roditelji odrekli, a treba im krov nad glavom i zajedništvo, no nije baš polučio rezultat.

Ako ste mladi i bez roditelja, ali i krova nad glavom, možda je rješenje u odlasku u Liku, u Otočac.

Zato je odlučio preko Radio Mrežnice potražiti mlade i voljne rada, ali prije svega one potrebite, kojima želi dati krov nad glavom.

-Želio bih pomoći mladim ljudima bez roditelja i bez kuće, a s druge strane ono što dajem upravo je to – stan, hrana, a onda i posao, kaže Majetić.

Vlasnik je velikog poljoprivrednog gospodarstva na kojem uzgaja ovce i bavi se proizvodnjom zdrave hrane te planira pokrenuti seoski turizam.Posla ima k’o u priči.

-Trebaju nam mladi ljudi, 18, 19 godina, punoljetni, koji nemaju drugih prilika u životu, bez oca su i majke, i žele se pronaći u ovakvom radu. Želimo im pružiti priliku da si osiguraju egzistenciju i život, kaže Majetić koji je spreman sve organizirati i pokazati kako funkcionira imanje.-Želimo pružiti priliku da na njima ostane cijelo imanje, da se ostvare u životu, rade. Uz krov nad glavom i hranu, tu je i posao, a s poslom u poljoprivredi i seoskom turizmu dolazi i plaća, kaže Majetić.

Ako ste zainteresirani za ovakav rad zovite na 098 230 932.

 

Vezani članci

Pročitajte i ovo

DARIVANJE KRVI

Dugorešani prikupili 96 doza krvi