Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Moslavina nema što tražiti u Karlovcu!’

Položaj na prvenstvenoj ljestvici govori da smo mi veliki favoriti u subotnjem dvoboju, no oprezniji sam nego ikada do sada jer ‘Moslavina’ više nije ona ekipa kakva je bila u jesenskom dijelu prvenstva. No, ne bježimo od uloge favorita i ‘Moslavina’ nema što tražiti u Karlovcu! – poručio je Igor Pamić. Osvrnuo se Pamić i […]

Položaj na prvenstvenoj ljestvici govori da smo mi veliki favoriti u subotnjem dvoboju, no oprezniji sam nego ikada do sada jer ‘Moslavina’ više nije ona ekipa kakva je bila u jesenskom dijelu prvenstva. No, ne bježimo od uloge favorita i ‘Moslavina’ nema što tražiti u Karlovcu! – poručio je Igor Pamić.

Osvrnuo se Pamić i na susret prošlog kola u Suhopolju, u kojem je ‘Karlovac’ osvojio bod, kazavši da njegova momčad nije bila ‘prava’, ali se zaboravlja da je to bio susret najbolje dvije momčadi proljetnog dijela prvenstva i da neće dozvoliti omalovažavanje bilo kojeg rezultata svoje ekipe.

A Tomislav Šorša, koji se nakon ozljede vraća u momčad, očekuje pobjedu, lijepo vrijeme i dobar teren te, kao i uvijek, veliku podršku navijača.

Utakmica 20. kola Druge hrvatske lige između ‘Karlovca’ i ‘Moslavine’ igra se u subotu od 15 sati na stadionu ‘Branko Čavlović Čavlek’, a Karlovčani bi, ovisno o ishodima ostalih susreta, pobjedom mogli zasjesti na čelo ljestvice.

Pročitajte i ovo

SLAVLJE ŠTRAJKU UNATOČ

Škola u Hrnetiću preživjela je 6 država i živi kroz 3 stoljeća: I još će