Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Karlovac IMENA KOLAJU Podijeli

Na čelo Zelenila dolazi Vukelić?

Natječaj je otvoren do 14. rujna

Karlovačka gradska tvrtka Zelenilo traži direktora, natječaj je otvoren do 14. rujna, a unatoč tome, što gradski, što stranački krugovi već su iznjedrili ime koje bi trebalo doći na ovo mjesto.

Neslužbene informacije iz ova dva izvora govore da bi nasljednik Jasmine Cvetković u Zelenilu navodno trebao postati Tomislav Vukelić.

Vukelić je predsjednik Mjesnog odbora Knez Gorica i  član HDZ-a.

Uz uvjet najmanje više stručne spreme iz prirodnih i društvenih znanosti, u natječaju se traži i najmanje 5 godina radnog iskustva, organizacijske sposobnosti te najbolji prijedlog plana programa rada za direktorski mandat. Direktorski mandat traje 4 godine.

Podsjetimo, Zelenilo je lani nakon dugogodišnjeg direktora Stjepana Turkovića dobilo direktoricu Jasminu Cvetković no tek na godinu dana. Imenovana je lani 1. rujna, a što je konkretan razlog prekida suradnje nikad nije izašlo u javnost već je sve objašnjeno preustrojem gradske uprave odnosno sustava pod palicom gradonačelnika Mandića.

Hoće li novi direktor Zelenila doista postati Tomislav Vukelić, kandidati koji su se prijavili znat će 15 dana nakon završetka natječaja.

Pročitajte i ovo

DOČEK 2019.

Karlovčane će u novu 2019. godinu uvesti hitovi Novih fosila