Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Županija OCIJENILI PACIJENTI Podijeli

Naj doktori i ove su godine Marija Spajić i Bojan Fanfani iz karlovačke bolnice, Snježana Vučić Peris iz Karlovca te Dragan Mejakić iz Ogulina

Obiteljska liječnica, pedijatrica i otorinolaringolog te neurolog osvojili su simpatije pacijenata stručnošću i ljubaznošću

Portal najdoktor.com na kojemu građani dijele svoja iskustva s liječnicima i pišu komentare i ocjene, po peti put je objavio listu najbolje ocijenjenih doktora u Hrvatskoj.

Kako su naglasili u priopćenju, cilj stvaranja liste je da na temelju iskustava pacijenata dobijemo što je najrealniju moguću sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj.

U nizu imena iz cijele zemlje, karlovačkoj javnosti bit će najzanimljivija imena “naših” najdoktora. Ove godine u društvu najliječnika ponovno je došlo troje karlovačkih – pedijatrica Marija Spajić i otorinolaringolog Bojan Fanfani iz OB Karlovac te obiteljska liječnica Snježana Vučić Peris.

Marija Spajić koja je ujedno i šefica karlovačke pedijatrije te Bojan Fanfani i prošle su se godine našli na ovom popisu, a dr. Spajić laskavom titulom najdoktorice okitila se i prije sedam godina.

I ogulinska je bolnica ove godine dobila svog najdoktora, a riječ je o neurologu Draganu Mejakiću.

Pročitajte i ovo

NOVA ŠKOLA

Više nije samo san. Počinje uređenje nove zgrade MIOŠ-a na Gazi, preseljenje nagodinu