Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Županija IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT Podijeli

Najbolja europska zastupnica u poljoprivredi Marijana Petir od birača u Karlovcu zatražila potporu za još jedan mandat

Za svoj rad u Europskom parlamentu i zalaganje za očuvanje hrvatskog sela Petir dobila europskog Oscara

Protekli mandat eurozastupnice Marijana Petir posvetila je borbi za hrvatske poljoprivrednike i očuvanje hrvatskog sela, a sada na izborima od birača traži potporu za još jedan.

Samostalno sa svojom listom pod rednim brojem 21., Petir se planira nastaviti zalagati za bolji položaj poljoprivrednika, posebno mladih i žena poljoprivrednica.

– Cijeli svoj mandat posvetila sam borbi za hrvatske poljoprivrednike, za očuvanje hrvatskog sela, za to sam primila na europskoj razini, europskog Oscara i proglašena sam najboljom europskom zastupnicom u poljoprivredi, ruralnom razvoju i ribarstvu, rekla je rano jutros na tržnici u Karlovcu.

Tamo je Petir, kao i u ostalim gradovima i općinama koje je u kampanji obišla, razgovarala s poljoprivrednim proizvođačima o njihovim problemima.

-Najveći problem je uvoz proizvoda koji dolaz epo bitno nižim cijenama i koji su lošije kvalitete. Zalažem se za zaštitu domaće hrvatske proizvodnje i naših poljoprivrednih proizvođača i pozivam sve hrvatske građane da kupuju hrvatsko jer domaće i hrvatsko je najbolje, dodala je Petir.

Na listi Marijane Petir na 7. mjestu je i Melita Vrbanek iz Vivodine koja je prošle godine ponijela titulu najuzornije hrvatske seoske žene, manifestacije koja se održava pod pokroviteljstvom Marijane Petir.

Pročitajte i ovo

ŽUPANIJSKI AKTUALAC

Zbog pripajanja Ureda državne uprave Karlovačkoj županiji, Ogulinci neće morati u Karlovac