Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Najbolji Žalac, Višnić, ‘Karlovac’…

Proglašeni su najbolji u županijskom rukometu u 2008. godini. Priznanja su podijeljena u 16 kategorija. Šesnaest nominacija imala je Rukometna škola Karlovac, a 12 Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’. Najbolji seniorski klub u muškoj konkurenciji je Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’, a u ženskoj Ženski rukometni klub ‘Karlovac’. Najbolji senior u županiji je Miodrag Višnić iz Hrvatskog rukometnog kluba […]

Proglašeni su najbolji u županijskom rukometu u 2008. godini. Priznanja su podijeljena u 16 kategorija. Šesnaest nominacija imala je Rukometna škola Karlovac, a 12 Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’.

Najbolji seniorski klub u muškoj konkurenciji je Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’, a u ženskoj Ženski rukometni klub ‘Karlovac’. Najbolji senior u županiji je Miodrag Višnić iz Hrvatskog rukometnog kluba ‘Karlovac’, a najbolja seniorka Martina Žalac iz Ženskog rukometnog kluba ‘Karlovac’. Najbolji rukometni suci u Karlovačkoj županiji su Tihomir Kasunić i Dražen Matovina. Nagradu za sportskog djelatnika godine dobio je predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković.

Pročitajte i ovo

NEĆE BITI LAKO

Na području Borlina od danas povremeni prekidi u vodoopskrbi