Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Crna kronika NIŠTA NOVOG Podijeli

Jedan napadač na Karlovčanina još bježi, a drugi je pušten na slobodu

Najstariji napadač mora se javljati policiji

I devet dana nakon napada na 21-godišnjeg Karlovčanina koji se dogodio pred pekarom na Korzu, jedan od napadača još je u bijegu, a drugi nakon što je priveden sucu istrage, pušten je na slobodu.

Trenutni je to razvoj situacije nakon prošlonedjeljnog napada trojice divljaka na 21-godišnjeg Karlovčanina pred pekarom na Korzu. Podsjetimo, oko 3 ujutro napali su ga i divljački istukli gotovo mu uništivši lice jer je netom prije toga u pekari jednog upozorio da ne krade.

Nakon pet dana policija je utvrdila identitet svih napadača. Najstarijeg 28-godišnjaka su priveli, a Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je za njega istražni zatvor, no sudac istrage odbio je prijedlog pa je 28-godišnjak na slobodi uz mjeru opreza – obavezno se mora i redovito javljati u svoju policijsku postaju. Odvjetništvo se na ovo žali, a dok žalba ne bude riješena, napadač slobodno šeće Karlovcem.

Drugi napadač 22-godišnjak još je u bijegu, dok je treći napadač dijete koje je kazneno neodgovorno, dakle ima do 14 godina.

 

Pročitajte i ovo

POSLJEDICE

Udruga za zaštitu divljih životinja traži istragu zbog ubijene medvjedice, a policija do srijede nije imala prijavu događaja