Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Napravljen prvi korak ka polufinalu

A susret u Sportskoj dvorani nije dobro počeo za Karlovčane. Neizvjestan prvi set, nakon velike i dugotrajne borbe, otišao je na stranu gostiju rezultatom 28:26. No, vodstvo Osiječana kao da je probudilo igrače ‘Karlovca’, koji su preuzeli konce igre u svoje ruke, osvojivši sljedeća 3 seta s 25:19, 25:10 i 26:24, i upisali prvu pobjedu […]

A susret u Sportskoj dvorani nije dobro počeo za Karlovčane. Neizvjestan prvi set, nakon velike i dugotrajne borbe, otišao je na stranu gostiju rezultatom 28:26.

No, vodstvo Osiječana kao da je probudilo igrače ‘Karlovca’, koji su preuzeli konce igre u svoje ruke, osvojivši sljedeća 3 seta s 25:19, 25:10 i 26:24, i upisali prvu pobjedu u četvrt završnici doigravanja za prvaka Hrvatske.

Drugi susret istih protivnika na rasporedu je u srijedu, 1. travnja, od 18 sati u Osijeku. Kako se četvrt završnica doigravanja igra na 2 pobjede, Karlovčani bi se, ukoliko pobijede, plasirali u polufinale, a u slučaju poraza prolaz u polufinale će tražiti u 3. susretu koji će se ponovo igrati u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

SLAVLJE ŠTRAJKU UNATOČ

Škola u Hrnetiću preživjela je 6 država i živi kroz 3 stoljeća: I još će