Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

‘Ne uništavajte više naše igralište’

PCAP, koji zajedno sa Zamahom provodi projekt "Karlovčani za grad parkova", volio bi da odaziv donatora bude čim veći. Sredstva se posljednje dvije godine kreću oko 90.000 kuna – Ima puno kvalitetnih projekata i voljeli bismo da se javi više financijera. Prijavljuju se škole i vrtići, ali nema dovoljno novca – rekao je Ivan Mužar. […]

PCAP, koji zajedno sa Zamahom provodi projekt "Karlovčani za grad parkova", volio bi da odaziv donatora bude čim veći. Sredstva se posljednje dvije godine kreću oko 90.000 kuna – Ima puno kvalitetnih projekata i voljeli bismo da se javi više financijera. Prijavljuju se škole i vrtići, ali nema dovoljno novca – rekao je Ivan Mužar.

Vrtić je gotovo 15 tisuća kuna dobio još na prošlogodišnjem natječaju zaklade Zamah. No, zbog vandala kojima je ovo igralište česta meta, s postavljanjem sprava se čekalo dok ne bude i rasvjeta, kazala je ravnateljica Marina Gojak.

Alstom je jedna od karlovačkih tvrtki koja projekt podržava drugu godinu za redom. – Dobro je vidjeti da sredstva završavaju na konkretnom projektu i da će poslužiti djeci!Vjerujem da će se projekt nastaviti i biti još uspješniji – izjavila je Natalija Trbuščić.

A  mališani iz "Zvončića" i "Ježića", pričaju nam, često dolaze na ovo igralište i jako im se sviđa. Čak i smeće koji drugi bace, oni pokupe!

I zato, nakon nekoliko pokušaja, jasno i glasno poručuju: Ne uništavajte više naše igralište!

Pročitajte i ovo

ISKORISTITE DAN

Subota u Karlovcu: Ne propustite izložbu pasa, Vikend na Dubovcu, Festival volonterstva, turističke šetnje i humanitarnu svirku