Slušaj i gledaj online

  • weather-image

    16C° Karlovac

  • weather-image

    15C° Duga Resa

  • weather-image

    14C° Ogulin

  • weather-image

    15C° Ozalj

  • weather-image

    11C° Slunj

Život JAK KAO JAKOV Podijeli

Nešto više od 15 tisuća kuna prikupljeno na koncertu “Njima na dar”, bit će to pomoć za liječenje teško oboljele djece

Devetu godinu zaredom koncert u spomen na Jakova Rubida

Nešto više od 15 tisuća kuna prikupljeno je na ovogodišnjem koncertu Udruge Jak kao Jakov u Karlovcu, a novac će biti upućen štićenicima udruge – djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Deveti po redu koncert koji se održava kao spomen na preminulog Jakova Rubida okupio je vrhunske hrvatske glaznenike: Pjevali su Zsa Zsa, Marko Kutlić i Nela, Bang Bang, uz domaće glazbene snage, Black and White, Fortitudo Dei, te Dubravku Šegović, te djecu zborova OŠ Švarča i zbor Charisma, a sve je na osebujan način vodio izvrsni voditelj HRT-a, Frano Ridjan.

Bio je to i susret djece koja su na liječenju i onih iza kojih je težak put liječenja, kaže u ime organizatora Ivančica Rubido. -Tako je na poseban način koncert obilježila djevojka Elma Tomić koja je još u procesu liječenja, no imala je silnu želju doći na koncert, te se je na pozornici pridružila mnogim izvođačima i svojim riječima obratila se publici. Izuzetno smo zadovoljni i sretni zbog svega učinjenog i ljepote ovog dana i održanog koncerta, vjerujemo i naš Jakov bio bi izuzetno sretan, rekla je Rubido.

Udruga Jak kao Jakov i ovog je puta zahvalna svima koji su pomogli, od volontera preko posjetitelja do izvođača i donatora. Sljedeće godine koncert “Njima na dar” održat će se po deseti put.

Pročitajte i ovo

PROGNOZA

Iskoristite još današnju nedjelju, sutra dolazi pogoršanje