Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Županija JOŠ DVA Podijeli

Ogulin konačno odgledao “Putnika”, večeras na redu Lasinja, a u nedjelju bajkovita Petrova gora

Stolica više tražila se u Frankopanskom kaštelu, večeras u Lasinji na kupalištu uz stolice potražite i luftiće

Treća sreća za Ogulin jer sinoć je u dvorištu Frankopanskog kaštela uspješno, bez vremenskih neprilika, odgledan  film “Putnik” kojeg je u grad dovelo Riječno kino uz Karlovačko.

Film s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi gledalo je više od 500 Ogulinaca, a tražila se i stolica više. Prije filma šezdeset najhrabrijih odigralo je filmski kviz preko mobitela, a najuspješniji su osvojili razne poklone.

Kinoklubu je u Ogulinu velika pomoć u organizaciji bio tamošnji Savjet mladih koji je bio i pokrovitelj te večeri Riječnog kina.

Večeras se ono pak seli u Lasinju na kupalištu Pod pećinom. Tamo će također, od 21 biti odigran Kviz preko mobitela, nakon čega slijedi projekcija komedije Odjednom tata.

Riječno kino uz Karlovačko ove će godine imati jedinstven završetak, pod vedrim i crnim nebom iznad Petrove gore. Osim što će gledanje filma “Nostalgija za svijetlom” imati fenomenalan ugođaj, svi posjetitelji će moći uživati i poslije u pogledu na nebo. Zvijezde padalice, planeti, sazviježđa najvidljiviji su kada nema puno ulične rasvjete pa je prostor kod spomenika na Petrovoj gori idealno mjesto za razgledavanje ‘svemira’.

Autor fotografija: Demjan Rožman

Pročitajte i ovo

NOVA ŠKOLA

Više nije samo san. Počinje uređenje nove zgrade MIOŠ-a na Gazi, preseljenje nagodinu