Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Život SIGURNO U PROMETU Podijeli

OŠ Cetingrad osvojila županijsko natjecanje “Sigurno u prometu”

Učenici Anton Radočaj i Marija Kučinić osvojili bicikle

Osnovna škola “Cetingrad” osvojila je prvo mjesto na županijskom natjecanju “Sigurno u prometu” održanom u Josipdolu.

Sudjelovalo je 17 osnovnih škola Karlovačke županije sa po četiri natjecatelja, a osnovni cilj je osposobljavanje učenika za sigurno kretanje u cestovnom prometu bilo da su pješaci ili vozači bicikla.

Uz prvoplasiranu ekipu iz Cetingrada sjajne rezultate imala je i OŠ Mahično koja je osvojila drugo mjesto te OŠ Slunj s osvojenim trećim mjestom.

„Sigurno u prometu“ organizira Hrvatski autoklub u suradnji s Ministarstvom obrazovanja i sporta i Agencijom za odgoj i obrazovanje. Autoklub „Karlovac“ provodi natjecanje na županijskom nivou.

U pojedinačnom redoslijedu dječaka najbolji je bio Anton Radočaj iz OŠ Cetingrad, drugi Antonio Turkalj iz OŠ „Eugen Kvaternik“ Rakovica, treći Mateo Laić iz OŠ Mahično. U pojedinačnom redoslijedu djevojčica prvo mjesto osvojila je Marija Kučinić iz OŠ Cetingrad, drugo  Iva Fanjek OŠ Mahično te treća Gabriela Hlaj iz OŠ Rečica.  Najbolji pojedinci i ekipe dobili su pehare i vrijedne nagrade, a najbolji dječak i najbolja djevojčica nagrađeni su i biciklom.

Ekipu, koja će na državnom natjecanju u Rovinju od 22. do 25. svibnja braniti boje Karlovačke županije, čine Antonio Radočaj, Antonio Turkalj, Marija Kučinić i Iva Fanjek.

Pročitajte i ovo

DAN INVALIDA RADA

Udruga invalida rada Duge Rese obilježava svoj dan