Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Županija PREDLOŽITE Podijeli

Otvoren javni poziv za dodjelu županijske plakete i nagrade za životno djelo

Dodjeljuju se zaslužnim građanima

Odbor za Javna priznanja Karlovačke županije javno poziva sve da predlože kandidate za dodjelu javnog priznanja „Nagrada Karlovačke županije za životno djelo“ u 2018. godini te za dodjelu javnog priznanja „Plaketa Karlovačke županije za 2018.godinu“.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se fizičkim osobama koje su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom, dali trajan doprinos te ostvarili rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedinih područja, odnosno nacionalnoj ili međunarodnoj promidžbi i ugledu Karlovačke županije. Može se dodijeliti i posmrtno.

Plaketa Karlovačke županije  dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama za njihovo djelovanje ili rezultate koji su pridonijeli razvoju, boljitku ili promociji Karlovačke županije tijekom 2018. godine.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti županijski, gradski i općinski čelnici, ali i političke stranke, tvrtke i građani u pisanoj formi i do 22. veljače poslati na adresu Odbora za dodjelu javnih priznanja Karlovačke županije za 2018. godinu, Ulica A. Vraniczanya 2, 47000 Karlovac.

Pročitajte i ovo

VOJNA VJEŽBA

VIDEO: Zračni desant američkih snaga na poligonu “Eugen Kvaternik” u Slunju