Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Županija MAŠKARE Podijeli

Na ozaljski maskenbal stiže 15 dobro raspoloženih skupina

Tradicija duga 21 godinu

Tradicionalni, 21. po redu, Ozaljski maskenbal ove godine još bolji, veći i ljepši u nedjelju će razveseliti i rasplesati svoje sugrađane.

Na maškaranoj fešti predstavit će se čak 15 skupina. Vesela povorka krenut će od prostorija TZ Ozalj, odnosno popularne Humićke do pozornice na Trgu braće Radić gdje je organiziran zabavni program.

Uz nastupe 4 vrtićke skupine i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja, nastupit će i odrasli – Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare, mačkare KUD Ključ iz Trga i mnogi drugi.

Mališani iz vrtića Zvončić, kako sada stvari stoje, čini se da će uzeti show jer su u ozbiljnim pripremama. U programu koji prethodi maškaranoj povorci i mali i veliki moći će odmjeriti snage u brojnim igrama.

-Skupine malih i velikih natjecat će se u potezanju konopa i ozaljskoj alci. Kad odrasli završe s igrom, kreće povorka odraslih maškara, ističe Andrea Sentigar iz KUD-a Katarina Zrinski.

Za besplatan grah, kuhano vino i čaj pobrinuo se UDVDR – ogranak Ozalj, a da smijeha ne ponestane zadatak je voditelja Frenkyja i Dade Valenta.

Pročitajte i ovo

NOVA ŠKOLA

Više nije samo san. Počinje uređenje nove zgrade MIOŠ-a na Gazi, preseljenje nagodinu