Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Poginuo motociklist

Nesretni mladić upravljao je motociklom, kad je u oštrom lijevom zavoju, vozeći u smjeru Karlovca, u mjestu Lišnica, nedaleko od ‘Frankopana’, zabio se u zaštitnu ogradu uz cestu.  Hitna brzo stigla, mladiću nije bilo spasa Njegov motor je odletio dvadesetak metara dalje od mjesta nesreće, a doznajemo da, unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći, mladiću iz […]

Nesretni mladić upravljao je motociklom, kad je u oštrom lijevom zavoju, vozeći u smjeru Karlovca, u mjestu Lišnica, nedaleko od ‘Frankopana’, zabio se u zaštitnu ogradu uz cestu. 

Hitna brzo stigla, mladiću nije bilo spasa

Njegov motor je odletio dvadesetak metara dalje od mjesta nesreće, a doznajemo da, unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći, mladiću iz Duge Rese, nažalost, nije bilo spasa. Tragedija koja je večeras zadesila ovu dugorešku obitelji, nažalost, nije jedina. Otac nesretnog mladića preminuo je prije nekoliko mjeseci i bio je vlasnik pekare, a večerašnja tragedija tako je dodatno  zavila u crno poznatu dugorešku obitelj.

Zbog ove teške prometne nesreće promet je na tom dijelu u djelomičnom prekidu, odnosno traka prema Dugoj Resi je prohodna, dok policija ne pušta vozila od Petrakovog Brda prema Lišnici.

Pročitajte i ovo

REZULTATI IZ LIJEVKA

U lijevku na A1 utvrđeno 119 prometnih prekršaja, 19 vozila tehnički neispravno, 3 opasna isključena iz prometa