Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija BRANDING HRVATSKE Podijeli

Predavanjem prof. Pavune počinje 4. Branding Hrvatska konferencija u Ozlju

Iseljena Hrvatska, ali stručnjaci iz zemlje te gosti iz inozemstva, svi zajedno tri dana će ‘izvlačiti’ samo najbolje od Hrvatske

4. Branding Hrvatske konferencija svečano će večeras početi u Starom gradu Ozlju koji će do nedjelje biti ‘zajednički krov’ pod kojim će se naći izvrsni ljudi i stručnjaci.

– To je konferencija brendiranja nacije kojom se mijenja percepcija Hrvatske u svijetu, pojasnio je na pressici uoči konferencije organizator Petar Čurić.

Ideja je da se stručnjake u različitim područjima umreži kako bi Hrvatska pokazala kojim prednostima raspolaže.

Sve večeras počinje velikim, za sve zainteresirane besplatnim predavanjem profesora Pavuna. Nastavlja se sutra i u nedjelju cjelodnevnim radionicama i predavanjima stručnjačaka iz svijeta poduzetništva, marketinga, medija, kulture, znanosti.

Sve će pratiti oko 50 prijavljenih sudionika iz zemlje i inozemstva, a dobrodošli su i građani Ozlja i Karlovca koji ne moraju plaćati za sudjelovanje.

Konferencija će za Ozalj biti od velike koristi, kaže gradonačelnica Gordana Lipšinić.

– Nadam se da ćemo kroz ova tri dana pred nama probuditi optimizam i pozitivu koja nam čini mi se prečesto fali.

– Uvjeren sam da je ovo dobro pogođeno. Što su veći izazovi mogu biti i veći promašaji, ali mogu biti i veći plodovi zbog toga. Hrvatsku gledamo kroz vlastiti pogled, neki puta smo preblizu tom zrcalu pa i ne vidimo jasnu sliku. S druge strane, iseljena Hrvatska zemlju gleda vlasititm pogledom koji može biti čišći, ali i subjektiviziran. Jedno i drugo je naš nacionalni korpus na ovom predivnom prostoru, dodao je župan Damir Jelić.

Pročitajte i ovo

HDZ O OGULINU

HDZ u Ogulinu nije mogao utjecati na koalicijske odnose vladajućih, bili smo u manjini