Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život ADRENALINSKI UŽITAK Podijeli

RastRaft sutra u Slunj dovodi ekipe iz cijele Europe

Iako je vodostaj visok, rafting će se održati

Ukupno 14 muških i 4 ženske ekipe natjecat će se na 11. po redu Rast Raftu, europskom kupu u raftingu u Slunju.

Ovo natjecanje postalo je jedan od zaštitnih znakova ovog bisera Karlovačke županije. Osim adrenalinskog užitka, natjecatelji iz cijele Europse moći će uživati u neponovljivoj ljepoti Slunja koja iz godine u godinu privlači sve više turista.

-Dolazi 10 ekipa iz Italije, Mađarske, dvije autstrijske ekipe, jedna Češka, dvije iz BIH, dvije slovenske ekipe, a ostalo su sve ekipe iz cijeleHrvatske, ističe direktor utrke, Nikica Sminderovac.

Neke ekipe su odustale zbog visokog vodostaja. No, organizatori čine sve da sigurnost bude na najvišem nivou. A i HGSS će biti spreman sva tri dana natjecanja. Za sve sudionike, organizatori su osigurali toplu hranu i napitke.

Sutra će održati trening, u subotu slijedi slalomsko natjecanje, potom će se objediniti head to head i sprint discipline. U nedjelju slijedi najduža disciplina spust koja se vozi 6 kilomentara od Slunja do Nikšića. Za one koji osvoje najviše bodova osigurane su nagrade i pehari.

Sminderovac stoga poziva sve zaljubljenike u prirodu i rafting da dođu podržati ovaj veliki događaj ne samo za Slunj već i za cijelu Karlovačku županiju. Uz poruku da malo tko ostane imun na ovakvu simbiozu čovjeka i vode.

Pročitajte i ovo

DARIVANJE KRVI

Dugorešani prikupili 96 doza krvi