Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Rekordnih 220 ekipa na prvenstvu

Za prvenstvo je prijavljeno 220 ekipa iz više od 100 klubova iz cijele Hrvatske, što je apsolutni rekord. Pokrovitelji natjecanja su predsjednik Stjepan Mesić i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a odvijat će se u 3 dvorane – Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani kod Ekonomsko-turističke škole i dvorani Osnovne škole ‘Grabrik’. U nedjelju će se održati natjecanje za […]

Za prvenstvo je prijavljeno 220 ekipa iz više od 100 klubova iz cijele Hrvatske, što je apsolutni rekord. Pokrovitelji natjecanja su predsjednik Stjepan Mesić i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a odvijat će se u 3 dvorane – Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani kod Ekonomsko-turističke škole i dvorani Osnovne škole ‘Grabrik’.

U nedjelju će se održati natjecanje za djevojčice i dječake rođene 1999. godine u super mini rukometu. Nastupiti će 96 ekipa, 32 kod djevojčica i 64 kod dječaka. Natjecanje počinje u sve 3 dvorane u 9 sati, a svečanost otvorenja prvenstva bit će u 13 sati i 10 minuta u Sportskoj dvorani.

Rukometnu školu Karlovac će predstavljati 3 ekipe. Prva ekipa dječaka rođenih 1999. godine, koju vodi trener Boris Batinić, druga ekipa, kojoj je na čelu trener Saša Brkić, i ekipa djevojčica rođenih 2000. godine, koju vodi trenerica Anamari Špruk.

Pročitajte i ovo

NOVO RUHO MAGISTRATA

U Karlovcu počela energetska obnova zgrade gradske uprave