Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  29C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Život ZA PROJEKTE Podijeli

Rezultati donacijskog natječaja: Potporu dobilo 10 projekata

Najviše, po 70 tisuća kuna Gradu Ozlju i tvrtki Mladost Karlovac

Na ukupno 10 projekata udruga, tvrtki i obrta raspoređeno je 360 tisuća donacijskih kuna komapanije Heineken Hrvatska.
Prema objavljenim rezultatima donacijskog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju” najviše novca, po 70 tisuća kuna dobili su Grad Ozalj za promociju aktivnog odmora uz Kupu te tvrtka Mladost iz Karlovca za uređenje malonogometnog igrališta.

Na ovogodišnji donacijski natječaj pristiglo je ukupno 35 projekta

Odmah iza njih je dugoreški Klub podvodnih aktivnosti Vodomar koji je za opremanje spasilačkog tima dobio 65 tisuća kuna.

Za Salsa indepen-dance za osobe s invaliditetom udruga River Dance dobila je 45 tisuća kuna. Udruga KA-NU za projekt zdravih rijeka i šuma u Karlovačkoj županiji 34 tisuće, a KA-MATRIX za svoj Udar groma – festival suvremene glazbe 30 tisuća kuna.

Od 2009. godine, kada je pivovara raspisala prvi natječaj podržano je ukupno 167 projekata

OPG-u Trbuščić za bio otpad i njegovu iskoristivost donirano je 24 tisuće kuna, udruzi EKOP 10 tisuća za projekt “Znanjem do zdravije budućnosti”, 7800 kuna dobila je udruga Karika za obilježavanje međunarodnog dana starijih osoba te KUD Sv. Juraj Draganić 4 tisuće kuna za putujući pučki teatar.

Pročitajte i ovo

OVER AND OUT

Film Ključ iz Mongolije osvojio Grand prix ovogodišnje 24. Filmske revije mladeži i 12. Four River Film Festivala u Karlovcu