Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Riječanke pobjednice turnira ‘4 rijeke 2018.’, Karlovčanke trećeplasirane

Najboljom igračicom proglašena je Fatjesa Gegollaj iz pobjedničke ekipe, njega suigračica Margareta Kovačević je najbolji strijelac, a naslov najbolje vratarke ponijela je Laura Fiket iz Pregrade.

KARLOVAC – Mlade nogometašice Rijeke osvojile su naslov pobjednica 2. ženskog U17 turnira ‘4 rijeke 2018.’ održanog danas na igralištu kod Prirodoslovne škole na Gazi, dok je domaća ekipa ŽNK 4 rijeke izborila 3. mjesto.

Riječanke su slavile protiv Pregrade 2:0, Vrbovca 5:0 i 4 rijeke 2:0 i s maksimalnih 9 bodova osvojile 1. mjesto. Karlovčanke su, uz poraz od Riječanki, odigrale 1:1 s Vrbovcem i 0:0 s Pregradom, dok je minimalna 1:0 pobjeda nad Vrbovčankama Pregradi donijela 2. mjesto.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Fatjesa Gegollaj iz pobjedničke ekipe, koja je bila najbolja i u igri vođenja lopte, najboljom vratarkom Laura Fiket iz Pregrade, a najuspješniji strijelac bila je Margareta Kovačević iz Rijeke sa četiri pogotka, koja je pobijedila i u tehniciranju. U igri preciznosti pobijedila je Roberta Goršić iz karlovačke ekipe.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Zdravstveni bilten uoči Solina nepromijenjen, trenerica Rašić oprezna, ali i odlučna: Osim dva boda, ništa drugo ne dolazi u obzir!