Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport INLINE HOKEJ Podijeli

Selekcija U15 prvak Hrvatske, ekipa U10 doprvak, seniori ispali u četvrfinalu doigravanja

U kategoriji do 15 godina Kraščić je proglašen najboljim igračem lige, Martinović najboljim braničem, a Markezić najboljim asistentom, dok je u kategoriji do 10 godina najboljim igračem lige proglašen Primužak.

Selekcija igrača do 15 godina Inline hokej kluba Karlovac osvojila je naslov prvaka Hrvatske, ekipa igrača do 10 godina okitila se naslovom doprvaka, dok su seniori ispali u četvrtfinalu doigravanja.

Igrači do 15 godina sezonu su okončali sa samo dva poraza od hrvatskih momčadi i zasluženo osvojili titulu. U ovoj kategoriji Prvenstvo Hrvatske je otvorenog tipa pa u njemu nastupa i slovenska ekipa Dinamita iz Horjula, koja je na kraju sezone osvojila 1. mjesto, a Karlovčani drugo. No, u poretku za prvaka države mladi su ‘žapci’ osvojili naslov ispred Siscije i zagrebačkih Kuna. Patrik Kraščić proglašen je najboljim igračem lige, Mateo Martinović izabran za najboljeg braniča, dok je Markezić ponio naslov najboljeg asistenta.

U kategoriji do 10 godina Karlovčani su doprvaci, iza zagrebačkih Munja, koje su imale isti broj bodova, ali bolju razliku pogodaka. Mislav Primužak proglašen je najboljim igračem lige.

Seniori su nastup u doigravanju završili u četvrtfinalu, doživjevši dva poraza od momčadi Pitona. Suparnici su u prvom dvoboju slavili s 8:4, a u drugom, puno neizvjesnijem, sa 7:6. Odlične utakmice odigrali su Kirš i Banay, dok su Kraščić i Martinović pokazali da se na njih može ozbiljno računa i sljedeće sezone. Najbolji u redovima Karlovca ove sezone bio je Matija Ratkaj sa 43 boda iz 16 utakmica, s kojima je zauzeo 5. mjesto u poretku za igrača lige.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

Aquaestil gostuje u Varaždinu, rukometaši Karlovca domaćini Mornaru-Crikvenici, kuglačice Karlovca otvaraju kvalifikacije za Prvu ligu