Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Video Županija O B(L)OŽE POMOZI Podijeli

Spavaš li mirno, Bare? Dadine “Teške boje” na promociji knjige u Karlovcu

Multimedijski spektakl 🙂

Niti jedna promocija knjige Damira Valenta Dade nije uobičajena, pa nije bila ni ona sinoćnja, u karlovačkoj Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”.

Predstavio je svoju treću zbirku (o)bloga “O b(l)ože pomozi da mir Valentu dade…” i to u predvorju knjižnice koja je baš jučer proslavljala svoj 180. rođendan.

Slavljenička atmosfera svoj je vrhunac imala upravo na Dadinoj promociji. Posjetitelje je za to glazbom zagrijao Milan Prša, a onda je na red došao Valent. Željko Mavretić i Željko Sain govorili su o njegovu liku i djelu: Odavno je Dado bio stand up komičar samo što se to tada nije tako zvalo.

Sam Dado govorio je o knjizi i nastajanju (o)bloga uz svoj prepoznatljiv vrckaci humor. Inspiracija za pisanje su mu stvarni ljudi i stvarni događaji, ali i vlastiti snovi.

Nakon smijeha opet red glazbe – Teške boje, Goran Bare, najavio je Prša, ali ovoga puta mu se pridružio i Dado. Duet, skoro bolji od originala :), nije oduševio Mavretića.  – Taman sam mislio reći “samo da ne zapjeva na promociji”…, rekao je kroz smijeh.

Promocija je završila, ali ne i dobro raspoloženje koje se u jednom trenutku pretvorilo u pravi plesnjak.

Pročitajte i ovo

UNDER CONSTRUCTION

FOTO, VIDEO: Rekonstrukcija mosta u Gornjem Pokupju iz ptičje perspektive