Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Karlovac GERILSKA AKCIJA Podijeli

Stari plac dočekao maškare pun “kakice”: Nepoznat netko postavio duhoviti transparent

Nitko se nije sjetio da bi na ovom mjestu danas trebalo biti tisuću mališana i roditelja pa da barem tim povodom očisti prostor od neželjenih sadržaja

Da je nekome puknuo film što se tiče količine psećeg izmeta po karlovačkim ulicama, najbolje svjedoči današnja slika sa Starog placa.

Upravo na dan kad na ovom mjestu tisuću malih karlovačkih maškarica predstavlja svoje maske, još uvijek nepoznat netko “ukrasio” je trg svojom parolom i apelirao na pojavu koja je svakodnevna, a to je pseći izmet gotovo na svakom mjestu u gradu. Sama činjenica da na ovom mjestu danas prolazi tisuću mališana, ali i odraslih te da je mogućnost da netko od njih ugazi u izmet i više nego pojačana, nije nikog nagnala na reakciju ili bar preventivno čišćenje pred sam događaj.

Svih 25 otočića prepuni su “nagaznih mina”. Ova duhovita poruka napisana rukom i pozicionirana točno na mjestu na kojem je nečiji ljubimac obavio nuždu, a njegov nesavjesni gazda produkt te nužde nije uklonio ipak je ozbiljno upozorenje na problem u samom centru grada.

Poruka “Pazi! Maskirani komunalni redar” jest u duhu maškara, ali dobiva novo značenje osobito kad znamo da je upravo prije tjedan dana najavljena rigoroznija kontrola komunalnih redara baš po pitanju “kakice”.

Bit će da kontrola nije urodila plodom ili možda vlasnicima nema tko stati na rep po ovom pitanju.

Pročitajte i ovo

BRŽE, BOLJE

U Gradu Karlovcu izdano 16 % više građevinskih dozvola