Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac KAOPERATIVA Podijeli

Tečaj audio inženjeringa počinje na Maloj sceni, a traju prijave i za tečaj oblikovanja rasvjete

Tečajevi koje organizira KAoperativa su besplatni prijavljenima

Tečaj audio inženjeringa sutra počinje na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu, a u tijeku su i prijave za tečaj oblikovanja rasvjete.

Prva radionica sutra počinje u 17 sati, a vodi je Mario Fudurić. Sudjelovanje je za prijavljene besplatno, a polaznici će kroz zasebne radionice naučiti koje su obveze i zaduženja majstora zvuka te se upoznati s principima korištenja tehničke opreme i razglasnog sistema.

Tečaj će se bazirati na pripremi prostora i tehničke opreme za koncertna i klupska događanja.

Predviđeno trajanje je dva sata po terminu za teorijske i tri sata za praktične radionice.  Svaki dan obrađuje se određena cjelina bitna u audio inženjeringu.

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“ / Klub za mlade te Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije

Osim toga, Savez udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane na sudjelovanje i u besplatnom tečaju oblikovanja rasvjete. Broj sudionika je ograničen, a prednost u prijavi imaju mlade osobe (do 30 godina) i osobe s posebnim interesom za uključivanjem u rad Male scene.

– U prostoru Male Scene HD kroz 5 radioničkih termina polaznici/ce imaju jedinstveno iskustvo, upoznati se sa cijelim procesom postavljanja rasvjete za koncerte i klubske večeri. Kroz praktičan rad polaznici/ce naučiti kako pozicionirati rasvjetna tijela, njihov intenzitet, boju i projekciju, načine i mogućnosti kontroliranja i programiranja rasvjete. Radionica pruža mogućnost da polaznici/e nauče osnove rasvjete i izraze svoju kreativnost u dizajnu rasvjete. Tečaj obuhvaća osnovne dizajniranja scenske rasvjete; vješanje, fokusiranje i kontrolu rasvjete, poznavanje dmx protokola i upravljanje efektima, kažu iz KAoperative.

Rok za prijave je 1. ožujka, a prvi termin je u srijedu 6. ožujka od 19-21. PRIJAVNI OBRAZAC

Pročitajte i ovo

KARLOVAC

Počelo Zvjezdano ljeto, 6. KaKaFe ima 440 sati programa za 440. rođendan Karlovca