Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Crna kronika DIVLJAČKI NAPAD Podijeli

Teško ozlijeđenu staricu isprebijao zbog drva? “Ti si moja drva cepala”

Mrcvario ju je i vukao preko ceste gdje ju je bacio u žbunje na obali Kupe

Teške ozljede, brutalno je pretukavši, 82-godišnjoj ženi jučer je u Kobiliću Pokupskom nanio stariji muškarac, najvjerojatnije susjed.

Doznaje to Radio Mrežnica od očevidaca događaja koji se u blizini kapelice u Kobiliću dogodio nešto prije 12 sati.

Što je službeni povod napada policija tek istražuje, međutim po onome što se može čuti na terenu, muškarac je ženu napao zbog drva.

Od Karlovca do Kobilića Pokupskog ima nešto više od 10 kilometara za što automobilom treba ni dvadeset minuta, međutim policiji je od dojave do dolaska na teren trebalo čak 40 minuta, kažu mještani. Iz policije tu informaciju demantiraju. – Policija je po zaprimljenoj dojavi odmah krenula u postupanje i na mjesto događaja uputila policijsku ophodnju, a od upućivanja ophodnje do dolaska na mjesto događaja proteklo je 16 minuta, kažu u PU karlovačkoj.

– Čuli smo ga kako viče: “Ti si moja drva cepala”, a ona mu je odgovarala da nije i zvala ga imenom. Mrcvario ju je, vukao preko ceste, a na kraju smo je pronašli u žbunju kod Kupe. Iz uha joj je curila krv, glava joj je bila u modricama, sva je bila ljubičasta, kažu svjedoci.

Počinitelj je, dodaju, stariji muškarac koji otežano hoda, a živi blizu kapelice. Njega je policija uhitila te i dalje utvrđuje okolnosti događaja.

Pročitajte i ovo

NEMA KRAJA, NEMA PRESUDE

Već 20 mjeseci čeka se presuda župniku Kutenu zbog utapanja dječaka