Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘U subotu ćemo opet biti pravi!’

U karlovački klub stigao je poziv za Zvonka Pamića, koji bi trebao nastupiti za reprezentaciju do 18 godina na međunarodnom turniru u Slovačkoj. No, kako je Pamić jedan od bitnijih igrača ‘Karlovca’, a zbog nastupa za reprezentaciju ne bi mogao zaigrati u dvije prvenstvene utakmice za ‘Karlovac’, u klubu će pokušati, u dogovoru s izbornikom […]

U karlovački klub stigao je poziv za Zvonka Pamića, koji bi trebao nastupiti za reprezentaciju do 18 godina na međunarodnom turniru u Slovačkoj. No, kako je Pamić jedan od bitnijih igrača ‘Karlovca’, a zbog nastupa za reprezentaciju ne bi mogao zaigrati u dvije prvenstvene utakmice za ‘Karlovac’, u klubu će pokušati, u dogovoru s izbornikom reprezentacije Ivicom Grnjom, ishoditi Pamićevo preskakanje tih reprezentativnih obaveza.

Pamić je u cjelini zadovoljan bodom iz Mladine, no naglašava da su stariji igrači, koji su trebali iznijeti najveći teret, bili totalno indisponirani, a takve se stvari ne smiju događati želi li ‘Karlovac’ biti prvi – naglasio je.

Za utakmicu 24. kola s ‘Mosorom’ na raspolaganju su svi igrači, a trener Pamić je uvjeren da će njegovi igrači ponovo biti na visokoj razini, a ako se to i obistini, tada pobjeda ne dolazi u pitanje.

Susret 24. kola Druge hrvatske lige između ‘Karlovca’ i ‘Mosora’ igra se u subotu, 18. travnja, od 16 i 30 sati na stadionu ‘Branko Čavlović Čavlek’ kraj Korane.

Pročitajte i ovo

NEĆE BITI LAKO

Na području Borlina od danas povremeni prekidi u vodoopskrbi