Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport INLINE HOKEJ Podijeli

U18 ‘žapci’ doprvaci Hrvatske, ekipa U12 svoje brončane medalje predala Samoborčanima

Ekipa igrača do 12 godina starosti napravila sjajnu sportsku gestu i priznala Samoborčanima da su na terenu bili bolji.

Proteklog vikenda završeno je Prvenstvo Hrvatske u inline hokeju za U18 i U12 selekcije. Karlovačka U18 selekcija osvojila je naslov doprvaka, dok je U12 momčad osvojila 3. mjesto i na proglašenju svoje medalje predala Samoborčanima.

U konkurenciji U18 ekipa novi državni prvak je Novi Zagreb Munje, a Karlovčani su osvojili 2. mjesto. Luka Kirš proglašen je najboljim obrambenim igračem lige, a mladi ‘žapci’ prikazali su odličnu igru tijekom cijele sezone i zasluženo se okitili naslovom doprvaka.

U12 ekipa je u završnici sezone ubilježila dva nova poraza od Munja i momčadi Snoopy, ali je prvenstvo okončala na 3. mjestu jer su Srake iz Samobora i zagrebački Snoopy dobili kaznene bodove zbog nedolaska na utakmice. Na podjeli medalja mladi su Karlovčani napravili sjajnu sportsku gestu i predali svoje medalje Samoborčanima, koji bi, da nije bilo kaznenih bodova, prvenstvo završili trećeplasirani.

Ekipa U15 pobijedila je vršnjake Dolenjskih Toplica i napravila još jedan korak ka naslovu prvaka. Iako nije odigrala taktički i tehnički dobru utakmicu, uz ogroman trud i htijenje slavila je rezultatom 5:2.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Limači i karlići Karlovca 1919 osvojili međunarodni turnir ‘Jaska 2019.’