Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Crna kronika Video UBOJSTVO Podijeli

FOTO, VIDEO: Ubojstvo u Donjim Stativama, jedna osoba uhićena

Mrtva osoba pronađena je u kući prije nekoliko sati

Mlađa muška osoba ubijena je jutros u vikend naselju u Donjim Stativama, na području općine Netretić, doznaje Radio Mrežnica.

Ubojstvo je otkriveno u 11 sati nakon dojave.

Muškarac je čiji identitet još nije poznat ubijen je vojnom puškom u kući na adresi Donje Stative 14I, a zbog sumnje da je počinio ubojstvo uhićen je vlasnik kuće M.K.

– U obiteljskoj kući je nakon dojave pronađeno mrtvo tijelo mlađe muške osobe, oko 11 sati nakon što su policijski službenici provjerili dojavu. Za sad prikupljenim obavjestima i dobivenim saznanjima dobivenim očevidom, muškarac je ustreljen vatrenim oružjem, vojničkom puškom i od posljedica je preminuo na mjestu događaja. Te povrede mu je, prema dostupnim saznanjima zadala druga osoba, najvjerojatnije vlasnik ove kuće. Vlasnik je uhićen odmah po dolasku policije, potvrdio je županijski državni odvjetnik Dubravko Skolan.

Mladić je ubijen u kući, a navodno je s netretićkog područja, međutim bit će provedena identifikacija. Istraga se nastavlja. No, ono što se može čuti od susjeda uhićenoga muškarca, radi se o osobi sklonoj incidentima, ‘pustinjaku’ kako su ga nazvali koji je iz Njemačke doselio krajem ’80., a prije nekoliko dana u naselju je šetao s mačetom i prijetio da će nekoga ubiti.

Pročitajte i ovo

ZASLUŽENA KAZNA

Dvojici recidivista novčane kazne od 12.000 i 9.700 kuna i zabrana vožnje